środa, 1 kwietnia 2015

Pieczona owsianka z malinami

Mam dla Was zupełnie nową formę owsianki, w której osobiście się zakochałam! Samo zdrowie, a smakuje jak ciasto! Pełnowartościowe, syte i pyszne śniadanie, które dodaje energii na cały dzień!
Składniki: 
- płatki owsiane (ok 5 łyżek)
- 2 białka jaj
- maliny
- kilka nerkowców
- odżywka białkowa waniliowa/czekoladowa (lub coś innego do posłodzenia)

Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszałam razem i przełożyłam do silikonowej formy do pieczenia chleba (można też zrobić w naczyniu żaroodpornym). Piekłam w piekarniku rozgrzanym do 220 stopni przez 30 minut. REWELACJA!

21 komentarzy:

  1. Hmmm.. yummy!
    http://dimplekhadi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak to smacznie wygląda! *.*

    http://sayhellomardam.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. JAK ZDRÓWKO?;)
    HEALTHY LIFE STYLE NAJLEPSZY!!!! <3 ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jakiej firmy odżywki białkowej używasz?:)

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda pysznie <3

    Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)
    Ania,

    OdpowiedzUsuń
  6. O mniam wygląda jak jakieś przepyszne ciacho! Trzeba będzie spróbować!
    Buziaki, Karolina i Sandra

    http://thesisterzone.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmm :) pychotka !! Napewno wykorzystam przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  8. U mnie też często pojawia się w takiej formie, przepyszna :)

    http://grabczynskam.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  9. Robiłam, pychotka !

    meleyna-style.blogspot.pl

    OdpowiedzUsuń
  10. wygląda to naprawdę apetycznie,z takim śniadaniem poranki stają się przyjemniejsze. :)
    alenaorminska.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  11. Owsiankę jem codziennie na śniadanie, jednak nigdy nie próbowałam jej w wersji pieczonej, musze spróbować :)
    www.kaskawsieci.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. Great blog!♥
    I following your blog, can you follow my? http://tinejdzerskikuta.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  13. Czy maliny mogą być mrożone, czy przed pieczeniem trzeba je rozmrozić ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mogą być mrożone i nie trzeba ich rozmrażać przed pieczeniem :)

      Usuń